Us Man

Us Man is een zeer humoristisch tweeluik over twee vrouwen die terug- en vooruitkijken op hun relatie. Het is geschreven door Youp van ’t Hek en wordt gespeeld door Anneke Hondema, Titia Huisman en Wybe Koldyk.
In deel één bereiden twee vrouwen zich in een hotelkamer voor op de toespraak, die ze zullen houden tijdens de bruiloft van hun ex-man: ze zijn namelijk allebei de ex van dezelfde man… Vandaag trouwt hij opnieuw.
In deel twee zitten twee vrouwen op een warme nazomermiddag wijn te drinken in de tuin. Ze praten over hun man, zoals alleen vrouwen dat kunnen. Maar met de man erbij worden de verhoudingen op scherp gezet. Door het venijn en de humor wordt de verwarring compleet.
Gurbe Dykstra en Marijke Geertsma tekenden elk voor de Friese vertaling van een eenakter. De regie wordt gedaan door Jan Arendz en de muziek door Sake Hylkema.

Echt wier! weer op de planken en Frâns Faber tekent portret

In september is weer een nieuwe reeks voorstellingen gestart van Echt Wier!, gespeeld door Marijke Geertsma en Jan Arendz. Op deze site  het overzicht van de locaties, de tijden en waar de kaartjes te bestellen zijn.

Voor en na de voorstellingen zal Frâns Faber, die in de voorstelling ook tekent en te zien is, een aantal portretten tekenen van bezoekers, die zich daarvoor hebben aangemeld. Opgave kan via jmteaterwurk@hotmail.com. Wie het eerst komt, zal het eerst aan de beurt zijn.